Consult

Echt_Mooij_Fotografie-2537-scaled.jpg

Tijdens een eerste consult bespreken we je situatie, eventuele klachten en stellen we een Ayurvedische diagnose. We kunnen dan zien wat voor type (Vata, Pitta of Kapha) je bent. Ook kunnen we vaststellen hoe het op dit moment staat met de balans van de dosha’s.

Wat anderen zeggen

Hoe ik diagnose stel

Ik heb verschillende manieren om diagnose te stellen. Zo zal ik een aantal vragen stellen over eventuele klachten die je ervaart. Dat kunnen klachten op  zowel op fysiek als emotioneel niveau zijn. Ook stel ik algemene vragen , bijvoorbeeld over je spijsvertering, om een goed beeld te krijgen wat de oorzaak kan zijn van je klachten.

Ik bekijk je tong, je tong is als een soort landkaart van je organen. Door het bestuderen van je tong kan ik veel inzicht verkrijgen over je organen en of je bijvoorbeeld veel afstoffen in je systeem hebt.

Mijn meest magische diagnose middel is de polsdiagnose. Uit de pols kan ik ontzettend veel informatie halen. Zoals de huidige staat van Vata, Pitta en Kapha en de gezondheid van je organen.

Maar niet alleen dat, de pols geeft ook informatie over bijvoorbeeld je hormonen en zelfs diepe emotionele trauma’s die je met je meedraagt en je wellicht blokkeren in je leven.

Als je je geboortetijd meeneemt, kunnen we ook kijken naar jouw Vedische Astrologische kaart. De planeten zijn verbonden met de dosha’ en door je kaart te bestuderen krijgen we nog meer inzicht in jouw persoonlijke situatie.

Het behandelplan

Nadat ik diagnose heb gesteld, maken we samen een behandelplan. Zo’n plan bestaat uit verschillende onderdelen. Je gaat altijd naar huis met adviezen op het gebied van voeding en leefstijl, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Indien nodig kan ik ook kruiden voorschrijven. Ayurvedische supplementen zijn op volledig natuurlijke basis en hebben een heel krachtig effect op het zelfhelende vermogen van jouw lichaam en geest.

Een behandelplan kan ook uit verschillende Ayurvedische behandelingen bestaan. Dit kan bijvoorbeeld een Ayurvedische massage zijn, met medicinale kruidenolie of speciale kruidenstempels. Maar ook een van de andere, bijzondere Ayurvedische behandelingen die we aanbieden in de praktijk.

Aan het einde van het consult besluiten we samen of en wanneer er een nieuwe afspraak nodig is. Of en wanneer het wenselijk is om voor een follow up te komen.

Tarieven Consult

  • Consult lang – 60 minuten – € 95,00 (een eerste consult is altijd 1 uur)
  • Consult kort – 30 minuten – € 55,00

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Op dit moment geldt er een wachtlijst voor nieuwe cliënten.
Wil je graag een afspraak maken?
Hieronder kun je je inschrijven voor de wachtlijst.
We laten je dan weten als er weer plek is.

Ja, zet me op de wachtlijst voor een consult

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.