Tijdens deze dag zullen we heel VEEL vrouwenzaken bespreken, zoals menstruatie, overgang, anticonceptie, zwangerschap, etc. vanuit de Ayurvedische principes.

Denk je dat klachten als PMS, pijnen, zware bloedingen, migraine nou eenmaal bij de menstruatie horen? Dat je maar moet dealen met die opvliegers in de overgang?

En dat de pil totaal onschuldig is? Doe dan mee met deze cursus!

Ja, ik doe mee met Ayurveda en de Vrouw!

Referenties

De cursus Ayurveda en de Vrouw heb ik ervaren als een kado aan mezelf. Frederieke ademt Ayurveda. Dit maakt dat het heerlijk is om naar haar te luisteren. Ze creëert een fijne, ontspannen en veilige sfeer, met de nodige humor, om helemaal te landen in de materie en de groep vrouwen. De direct toepasbare tips, adviezen en rituelen in mijn dagelijks leven maken het praktisch en toegankelijk. De healing is een prachtige toevoeging en afsluiting.

Maaike

De cursus Ayurveda & de vrouw is echt een aanrader! Deze kennis zou iedere vrouw gewoon echt moeten hebben!

Judith

De module Ayurveda en de Vrouw is, naast hele waardevolle inspirerende kennis, ook een module waarin je je vrouw zijn echt beleeft en ervaart. Frederieke weet een hele zachte, veilige, serene energie neer te zetten.  De gezamenlijke puja met aansluitend het baarmoeder ritueel is niet in woorden te beschrijven maar alleen te voelen.

Susanne

Tijdens deze dag krijg je enorm veel praktische tips en inspiratie op het gebied van Vrouw-zijn. Daarnaast komt de invloed van de Maan op onze emoties en hormonen aan bod, gaan we spelen met Godinnen energie en sluiten we af met een prachtige puja (ritueel) en baarmoeder healing.

Een aanrader voor alle vrouwen!

Praktische info en lestijden

Lesdagen        : 14 december 2022
Lestijden         : van 10.00 – 16.00 uur
Locatie            : Divine Ayurveda, Mozartlaan 25F, Hilversum
Docente          : Frederieke Couvee
Investering     : € 175,00  (BTW vrijgesteld) inclusief cursusmateriaal en een Ayurvedische lunch
Deze cursus wordt geaccrediteerd door KTNO

Ja, ik doe mee met Ayurveda en de Vrouw!