Herken je dat? Dat je regelmatig een kort lontje hebt en niet altijd zo vriendelijk bent als je zou willen? Lig je regelmatig te piekeren in bed over de meest onbasale zaken? Of heb je een verlies meegemaakt dat je maar met je mee blijft slepen?

Inschrijven

Referenties

De cursus Ayurveda en Psychologie is een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren begrijpen! Mooie inzichten over je gedrag, maar ook in hoe je met bepaalde situaties beter om kunt gaan. Met als doel: dingen doorleven zodat ze geen issue meer voor je zijn (en vooral ook leren hoe je dit doet). Daarnaast is dit ook een hele waardevolle en leuke cursus voor professionals die de learnings uit deze cursus evt. willen gebruiken in hun eigen werkwijze met cliënten.

Denise

Emoties zijn een uiting van dosha uit balans. Een aspect dat naast voeding en leefstijl belangrijk is om aandacht te geven in de Ayurveda. Vanuit ons denken, ons referentiekader reageren we met onze emoties.. het geeft inzicht en raakt een extra dimensie om mee aan de slag te gaan. Naar je emotie toe gaan… een mooie handreiking over hoe je dat kunt doen.

Eugenie

“Wat ik vooral uit de cursus heb onthouden is: Ego is het verschil tussen jou en God. Daarmee viel alles voor mij op zijn plek tijdens deze cursusdagen. Zo gigantisch verhelderend! En Frederieke brengt het super goed over op ons. Ze weet waar ze het over heeft, en ze leeft hiernaar. En dit werkt aanstekelijk om hier zelf ook dagelijks aandacht aan te besteden en levendig te houden. Ik steek deze cursus in mijn achterzak als zeer waardevolle toevoeging aan het overige aanbod.”

Annelies

Ayurveda helpt je niet alleen om zoveel mogelijk vrij van ziekte en aandoeningen te zijn. Ze kan je ook helpen ontdekken wie je bent in jouw puurste vorm. Deze ontdekkingsreis naar binnen toe, kan je soms op onverwerkte stukken doen stuiten. Onverteerde stukken die er voor zorgen dat twijfel, woede of andere emoties je weerhouden om te stromen, om in vrijheid je levenspad te bewandelen.

Ayurveda leert je, dat je niet je emoties bent. Dat je emoties vaak kunt verzachten door simpele remedies, dat je op diep niveau kunt helen door oude trauma’s te verteren.

Ayurvedische psychologie is fascinerende materie en ik sta te popelen deze met je te delen! Tijdens deze cursus neem ik je mee op een persoonlijke reis in jezelf. Je zult niet alleen veel toffe dingen leren, ook gaan we de diepte in door heel veel reflectie te doen.

Praktische info en lestijden

Praktische informatie:

  • Lesdagen        : 6 & 13 oktober 2022
  • Lestijden         : van 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie            : Divine Ayurveda, Mozartlaan 25F, Hilversum
  • Docente          : Frederieke Couvee
  • Investering     : € 295,00  (BTW vrijgesteld) inclusief cursusmateriaal en op beide dagen een Ayurvedische lunch
    Deze cursus wordt geaccrediteerd door KTNO
Inschrijven