Healing the Dhātu's - Online Een persoonlijke psychologische en spirituele reis langs de zeven dhātu's

Frederieke Couvee - Healing the Dhātu's

NIEUW! Vanaf april 2024 kan je healing the Dhātu's volledig online volgen. Helemaal in jouw eigen tijd, waar en wanneer het jou uitkomt.

In de opleiding Healing the Dhātu's gaan we een reis maken waarin we aan iedere dhātu een les besteden. Je leert over veelvoorkomende aandoeningen, remedies, zoals voeding, leefstijl maar ook Ayurvedische kruiden en behandelingen. Ook komt de polsdiagnose weer uitgebreid aan bod!

Daarnaast is er iedere les ruimte voor zelfonderzoek en reflectie om de psychologische en spirituele aspecten van de dhātu bij jezelf te onderzoeken. Je leert niet alleen jezelf op een dieper niveau kennen, maar je krijgt ook tools om nog dichter bij jezelf (en de beste versie van jou) te komen. Het is dus een opleiding waarin je niet alleen veel leert, maar ook je leven weer een stuk magischer gaat maken!

In de online leeromgeving vind je video's, informatie, opdrachten, casussen, recepten, DIY's, inspiratie en meer..! Daarnaast zal je ook met maandmaatjes werken. Dit zijn studiegenoten die ook de online opleiding volgen.

Er zijn een aantal verschillen met de live opleiding:

  • Je oefent polsdiagnose op jouw familie en vrienden in plaats van mede-studenten. Wij raden je daarom aan om de cursus Ayurvedische Polsdiagnose volgen.
  • Tussen de modules door vinden er online Q&A's plaats. Deze bieden een stok achter de deur om actief de opleiding te blijven volgen.

Wat anderen zeggen

Artboard 15

Tijdens deze opleiding leer je over veelvoorkomende aandoeningen van, en remedies voor, de zeven dhātu's:

Rasa Dhātu (de flow van het universum)
Rakta Dhātu (passie en enthousiasme)
Mamsa Dhātu (aangeven van je grenzen)
Meda Dhātu (zelf liefde)
Asthi Dhātu (onvoorwaardelijke support)
Majja Dhātu (hogere communicatie)
Shukra / Artava (Shiva / Shakti)
Artboard 15

Verder komen tijdens de opleiding uitgebreid aan bod:

Een persoonlijke reis met psychologische thema's, zoals levenskracht, creativiteit, zelfvertrouwen, zelfliefde, vergeving, en meer..
Een reis door alle zeven dhātu's
Ayurvedische kruidenformules
Spirituele remedies
Verder oefenen met Ayurvedische polsdiagnose
Oefenen met casussen

Na dit jaar…

Dit jaar is in eerste plaats een ware transformatie voor jezelf. Je leert jezelf op diep niveau kennen; niet alleen op lichamelijk maar ook op psychologisch en spiritueel niveau. Je krijgt inzicht in je patronen en je krijgt remedies om meer in verbinding met het universum te staan.

Na dit jaar kun je niet alleen aan de slag als Ayurvedische voedings- en leefstijlcoach, je kunt nu ook Ayurvedische kruidenformules voor veelvoorkomende aandoeningen inzetten en veel specifieker gaan werken op het niveau van de symptomen. Je bent in staat om een professionele Ayurvedische diagnose te stellen.

Ook kun je de vervolgmodule Ayurvedische Psychologie volgen, waarbij je de diepte in gaat met psychologie. Daarnaast worden er telkens korte en langere modules aangeboden, zodat je zelf, naar interesse, je kennispakket kunt samenstellen.

Divine Ayurveda - Jaaropleiding

Toelatingseisen:

Je hebt de Jaaropleiding tot Ayurvedisch voeding-, en leefstijlcoach van Divine Ayurveda succesvol afgerond. 

Je bent gepassioneerd en gemotiveerd om zelf aan de opleiding te werken.

Wil je weten of Healing the Dhātu's bij je past?

Op 12 maart nemen we je mee in de wereld van Ayurveda en vertellen we je uitgebreid over Healing the Dhātu's. Wil je hierbij zijn? Schrijf je dan hier in!

Divine Ayurveda Frederieke Couvee Jaaropleiding

Praktische info

  • Je kan, vanaf april 2024, op elk moment starten met de online opleiding en deelnemen aan 1 van de 2 examen momenten per jaar.

  • Toegang tot het uitgebreide online programma en de Q&A's van de dhātu's.

  • Docente: Frederieke Couvee

  • Investering: € 1650,00 (btw vrijgesteld)

  • Diploma: na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een KTNO-erkend diploma.  

  • Schrijf je vóór 13 maart 2024 in voor de opleiding en ontvang 50% korting op de cursus Ayurvedische Polsdiagnose! Let op: deze wordt maar 1 keer per jaar gegeven. 

Artboard 16

Divine Ayurveda

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.