Divine Ayurveda2022-10-07T09:51:13+00:00

Ayurveda in je Dagelijkse Leven

Wil je meer weten over Ayurveda, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Meer begrijpen hoe het nou zit met die dosha’s en wat voor type jij bent?

Dan is de cursus Ayurveda in je Dagelijkse Leven op 30 november en 7 december een absolute aanrader!!

Ja ik doe mee met de cursus!

Dr Hemang 18 en 19 oktober

De Indiase arts dr Hemang komt binnenkort weer consulten geven! Op 18 en 19 oktober is hij live aanwezig in de praktijk in Hilversum.

Tijdens een consult leest dr Hemang je pols, geeft hij je tips op het gebied van voeding en schrijft hij je Ayurvedische kruiden voor.

Ja, vertel me meer over dr Hemang!

Ontdek de magie van Ayurveda…

Ben je op zoek naar een manier van leven die jouw lichaam volledig respecteert? Ben je klaar afscheid te nemen van onverteerde emoties en vastgeroeste patronen?  Voel je het verlangen om te weten wie je werkelijk bent? En de allerbeste versie daarvan te worden?

Heb je het gevoel dat er voor jou zoveel magie te ontdekken valt in dit prachtige universum?

Het is mijn doel je met mijn kennis en passie te inspireren op je pad. Je liefdevol te ondersteunen in je proces. Dit doe ik door middel van mijn consulten, magische marma sessies en de prachtige cursussen en opleidingen die je bij Divine Ayurveda kunt volgen.

In meer dan tien jaar heb ik al duizenden cliënten en studenten mogen begeleiden bij hun transformatie.

Ik neem ook jou graag mee in de magische wereld van Ayurveda.

Liefs Frederieke

Ja, neem me mee!

Wat anderen zeggen

“Frederieke straalt pure passie voor Ayurveda uit en laat daarmee zien dat Ayurveda een manier van leven is. Onder haar deskundige begeleiding is de pijn in mijn gewrichten volledig overgegaan. Inmiddels draag ik als professional de liefde voor deze wetenschap zelf ook uit en kan ik altijd een beroep doen op Frederieke als mentor. Haar gedrevenheid als docent en invoelend vermogen als practitioner zijn een lichtend voorbeeld.”

Cisca

“De Jaaropleiding bij Divine Ayurveda heeft mijn kijk op het leven puur veranderd. Ik ben zoveel meer in balans en leef veel bewuster in het hier en nu.

Lieve Frederieke, jij hebt een magisch fijne manier om jouw kennis en wijsheid met iedereen te delen. Dank je wel dat ik jouw student mag zijn. Ik hoop dat er nog heel veel mensen de kans pakken en bij jou de Jaaropleiding volgen. ”

Sarah

“Als er iemand is die de Ayurveda tot leven kan brengen dan is Frederieke dat wel. De afgelopen 10 jaar heb ik vele opleidingen en cursussen bij Divine Ayurveda gevolgd en heb ik Frederieke leren kennen als een bevlogen docent die haar passie voor en haar kennis van de Ayurveda graag met iedereen deelt.

Ze neemt je als het ware mee op reis door de kennis van de Ayurveda en maakt deze steeds heel toegankelijk en vooral praktisch toepasbaar. Met humor en zelfreflectie geeft ze inhoud aan de lessen en vertaalt ze de Ayurveda naar het hier en nu. Ik gun iedereen die meer wil leren over Ayurveda een docent als Frederieke! “

Jacquelien

“Frederieke is een expert in Ayurveda. Dat zie je, dat hoor je en bovenal, dat voel je. Ze weet de Oosterse materie verrassend te vertalen naar ons Westerse leven en maakt alles ook nog eens heel practisch en actueel. Ongelofelijk inspirerend en vooral treffend in z’n werking. Ik vind het werken en samenzijn met Frederieke echt een feest en ben haar dankbaar voor alles dat ze me leert en met me deelt. ik beveel iedereen haar cursussen en behandelingen dan ook van harte aan. “

Denise

“Al een aantal jaar kom ik regelmatig met veel plezier in de praktijk van Frederieke, Divine Ayurveda, over de vloer. Altijd verlaat ik de praktijk weer met nieuwe kennis over mezelf en mijn gezondheid maar ook over de bijzondere gezondheidsleer: Ayurveda.

Of het nou opgedane kennis is tijdens een regulier consult, een Marma behandeling of een workshop, Frederieke weet altijd op een duidelijke en fijne manier de oude wijsheden van Ayurveda over te brengen ter ondersteuning van je eigen leven en gezondheid.

Ik heb al meerdere lagen van mezelf kunnen helen door deze fijne kennis.

Overigens ben ik binnen mijn gezin niet de enige die gebruik maakt van de diensten die Frederieke aanbiedt, ook mijn dochter en man zijn een aantal keer bij Frederieke op consult geweest met mooie resultaten als gevolg. “

Lilian

“Mijn eerste consult bij Frederieke ligt jaren terug en heeft een enorm positieve invloed op mijn leven gehad. Ayurveda is sindsdien niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik heb dan ook talrijke cursussen en opleidingen bij Frederieke gevolgd. Ze heeft de gave om de kennis van Ayurveda op een begrijpelijke manier over te brengen en met talloze praktische voorbeelden te verduidelijken.

Als het meest magische ervaar ik de marma therapie bij Frederieke. Haast niet in woorden te vatten, het geeft me enorme bevrijding en heling op een diep zielsniveau, keer op keer.

Dankjewel lieve Frederieke dat jij en Divine Ayurveda in mijn leven zijn!”

Britta Hall, Balancea

Opleidingen

Wil je leren hoe je Ayurveda kunt integreren in jouw leven?

Of ben je klaar voor een innerlijke verdiepingsreis?

Misschien zou je Ayurveda wel professioneel willen leren toepassen?

Bij Divine Ayurveda kun je voor dit alles superinspirerende cursussen en opleidingen volgen!

Vertel me meer!!

Praktijk

Ben je nieuwsgierig hoe Ayurveda jou kan helpen de beste versie van jezelf te worden?

Of misschien is het wel tijd voor een diepgaande detox!

Boek dan vandaag nog een persoonlijk consult of behandeling bij ons.

Ik kom het zelf ervaren!

Blogs en Recepten

Wil je Ayurvedische tips over voeding- en leefstijl?

Lees je graag inspirerende artikelen?

Op zoek naar lekkere Ayurvedisch verantwoorde recepten?

Lees hier de laatste blogs!

Ja, doe mij die inspiratie!

Laat je inspireren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Titel

Ga naar de bovenkant