Mirna Divine assistente

Echt_Mooij_Fotografie-2799-683x1024

“Tijdens mijn werk bij Divine Ayurveda wordt de Ayurvedische kennis me met de paplepel ingegoten. Door het maken van simpele aanpassingen op het gebied van voeding en leefstijl ben ik me stap voor stap beter in mijn lijf gaan voelen en bewuster geworden van mezelf.

Het mooie van Ayurveda vind ik, dat je altijd iets hebt om op terug te vallen en dat je stapje voor stapje de diepte in gaat. Ieder op z’n eigen tempo.

Het fijne van mijn werk bij Divine Ayurveda, dat al onze cliënten mensen zijn die ook die  interesse en passie voor Ayurveda delen. Heerlijk om te werken met gelijkgestemden!”

Artboard 15

Ayurveda kwam op heel toevallige wijze in Mirna’s leven, toen ze met haar familie in het huis tegenover Frederieke kwam wonen. Hoewel ze zelf uit een heel andere branche kwam, namelijk de hotellerie, was ze altijd al geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Haar overbuurvrouw vertelde haar de mooiste verhalen over

Ayurveda, waardoor ze steeds enthousiaster werd en ze zelfs de cursus Ayurveda in je Dagelijkse leven besloot te doen.

Toen ze van Frederieke hoorde dat Divine Ayurveda op zoek was naar ondersteuning op organisatorisch gebied, bood ze spontaan aan om af en toe te helpen. Als echte Pitta, is organisatie een van haar beste skills.

Inmiddels is Mirna niet meer weg te denken bij Divine Ayurveda. Ze vervult met heel veel liefde en gastvrijheid haar rol als secretaresse en PA. Met veel warmte en geduld beantwoordt ze de talloze mailtjes en telefoontjes die bij ons binnen komen, en vormt zo een belangrijk eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en studenten.

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.