Bouchra Floor Manager & Ayurvedisch Massagetherapeut
 

Bouchra van Divine Ayurveda

“Ayurveda dekt voor mij alle facetten in het leven of het nu gaat om goede voeding, de invulling van alle seizoenen in je dagelijks leven, de juiste oplossing vinden voor lichamelijke ongemakken, het omarmen van je ware zelf en helen op een diep niveau door alle natuurlijke elementen om ons heen te gebruiken als tool om gezond en gelukkig door het leven te gaan.

Ik ben super dankbaar dat ik bij Divine-Ayurveda de mogelijkheid heb gekregen om bij iedereen die bij ons op de praktijk mijn liefde voor ayurveda te delen dmv alle behandelingen die we geven. Ik geef ze namelijk met heel veel liefde. Wie weet tot snel!”

Artboard 15

Een aantal jaar geleden ging Bouchra door een moeilijke periode heen. De huisarts schreef haar reguliere middelen voor, waardoor ze zich tijdelijk iets beter voelde. Toch voelde ze sterk dat dit voor haar geen echte oplossing was. Tijdens haar zoektocht naar een alternatief kwam Yoga op haar pad. Door regelmatig Yoga-lessen te volgen voelde ze zich zó goed, dat ze in 2015 besloot een Yoga opleiding te doen.

Tijdens deze opleiding werd een introductie van Ayurveda gegeven. Ze werd zo diep geraakt door Ayurveda, het was zo’n logische wetenschap die alles op zijn plek deed vallen. Vanaf dat moment wilde ze alleen maar meer. In 2018 begon ze met de Jaaropleiding bij Divine Ayurveda en heeft daarna alle overige cursussen en modules gevolgd. Sinds 2020 is ze een verrijking van ons Divine Behandelteam.

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.