Onze Ayurvedische behandelingen

Divine Ayurveda Ayurvedische behandeling

Ayurveda staat bekend om haar heerlijk, helende en diepgaande behandelingen. Tijdens een consult kunnen we je adviseren welke behandeling jouw proces kan ondersteunen.

Hoewel je op deze pagina meer kunt lezen over de verschillende behandelingen, is de magische ervaring niet te beschrijven.
Daarvoor kun je het beste gewoon bij ons op de tafel komen liggen!

De liefdevolle handen van ons Divine Team heten je van harte welkom!

Vraag hieronder een behandeling aan

Divine Ayurveda Abhyanga Massage

Abhyanga

Een heerlijke lichaamsmassage met warme kruidenoliën dat jouw immuunsysteem versterkt. Ook kalmeert en ontspant het de zenuwen, wat weer tot een betere nachtrust zorgt met meer energie als resultaat.

Divine Ayurveda - Behandeling - Pinda Swedana

Pinda Swedana

Pinda Swedana is een grondende behandeling waarbij je het gevoel krijgt weer te landen in je eigen lichaam. Je hele lichaam wordt met warme medicinale kruidenbundels gemasseerd.

siddha-massage-1024x768

Siddha Massage

De Siddha Massage helpt om afvalstoffen sneller te verbranden en stimuleert de circulatie binnen het lichaam. Met een speciale pasta word je lokaal of over het hele lichaam gemasseerd.

Divine Ayurveda Hart Dara

Hart Dara

Hart Dara heeft een helende, kalmerende en voedende werking, helpt het hart te activeren en om emoties te verteren.

Divine Ayurveda Detox Shirodara

Shirodara

Shirodara kalmeert de geest bij te veel drukte in het hoofd, het maakt je hoofd leeg en heeft een balancerende werking op de hormonen.

Nasya behandeling

Nasya

Nasya reinigt de holtes van het hoofd die verstopt zijn geraakt of zijn gaan ontsteken (sinusitis). Het verzorgt de huid van de neus en voorkomt uitdroging.

Divine Ayurveda Netra Basti

Netra Basti

Netra Basti heeft een opbouwende en balancerende werking op de ogen en helpt het gezichtsvermogen te herstellen, het voedt, kalmeert, werkt diep door tot in het zenuwstelsel en kan preventief worden ingezet.

Divine Ayurveda - Ayurvedische Behandeling - Marma

Marma

Marma helpt bij pijnverlichting, het bevorderen van de doorbloeding, het verlichten van spierspanning, het stimuleren van het immuunsysteem, het bevorderen van ontgifting, emotionele reiniging, slapeloosheid, en stress verlichting.

Divine Ayurveda - Behandelingen - Spinal Dhara

Spinal Dhara

Spinal Dhara is een therapeutische behandeling die gericht is op het verlichten van aandoeningen van de wervelkolom en het bevorderen van de gezondheid van de rug.

Het Divine Behandelteam

Echt_Mooij_Fotografie-5544-scaled.jpg
Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.