Hart Dara

Wat houdt Hart Dara in?

Heel kort uitgelegd wordt er lokaal een dijkje van tarwebloem rond je borstbeen gebouwd. Daarin wordt gedurende 10-20 minuten warme medicinale olie gegoten. De warme olie wordt geabsorbeerd door de huid en heeft gunstige effecten voor je hart, je aderen en je kraakbeenweefsel. Maar Hart Dara is zoveel meer dan dat!

Divine Ayurveda Hart Dara

Mensen met hartproblemen hebben dit natuurlijk niet in een keer gekregen. Het is onder andere iets wat door de jaren heen kan zijn opgebouwd, door ongezonde voeding en leefstijl die niet bij je ware constitutie past. Bijvoorbeeld door te veel “gezellige” alcoholische drankjes te nuttigen of roken.

Waar het ook door kan komen is door een te hoog cholesterolgehalte of een te hoge bloeddruk. Wat ook een reden kan zijn is dat het aangeboren is, bijvoorbeeld vanwege je familiegeschiedenis. En deze kennen we allemaal denk ik wel, (liefdes) verdriet, ook dit kan zwaar wegen op het hart. Kortom er zijn veel redenen waarom mensen last hebben of last kunnen krijgen van hun hart.

Waar is Hart Dara goed voor?

Hart Dara heeft een helende, kalmerende en voedende werking, helpt het hart te activeren en om emoties te verteren. Uiteraard is -de naam zegt het al- Hart Dara goed voor mensen met hartaandoeningen; bijvoorbeeld stenoses waarbij de hartklep niet helemaal goed opent of angina (hartkramp) en ook bij aandoeningen aan de bloedsomloop. Het versterkt dus je hartspier en blokkades aan de omliggende aderen.

Hart Dara is goed voor onderliggende emotionele problemen, aangezien je hart en emoties nauw verbonden zijn met elkaar. Deze bijzondere behandeling wordt ook ingezet bij angstproblemen en als je last hebt van paniekaanvallen, verdriet, depressie en stress wat spanning veroorzaakt rondom het hartgebied.

Afhankelijk van wat er op dit moment speelt in je leven wordt bepaald hoeveel behandelingen je nodig hebt

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je een vraag of ben je er nog niet over uit welke behandeling het beste bij je past, vul dan snel het aanvraagformulier onderaan deze pagina in.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling(en).

Praktische informatie

Hart Dara wordt alleen in combinatie met de behandelingen Abhyanga, Pinda Swedana of Shirodhara gegeven.
De toeslag voor Hart Dara bedraagt € 35,00.

Boek nu deze behandeling

Boek nu deze behandeling

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.