Netra Basti

Wat houdt Netra Basti in?

Bij Netra Basti wordt er van tarwebloem een dijkje rondom je ogen gebouwd, daarin wordt (medicinale) warme ghee gegoten. Tijdens de behandeling doe je lichte oogoefeningen onder begeleiding van een therapeut. Deze behandeling is totaal pijnloos en wordt in combinatie gegeven met een gezichtsmassage. De ghee voelt heel zacht aan de ogen en wanneer je je ogen langzaam open doet, lijkt de wereld van goud!

Divine Ayurveda Netra Basti

Ik maak vaak mee dat mensen vooraf aangeven dat ze Netra Basti een spannende behandeling vinden en bang zijn dat het mis gaat of dat het pijn doet aan de ogen, maar je moet het zien als een heerlijk warm en verzorgend oogbad. Bovendien ben je bij mijn therapeuten in goede handen.

Waar is Netra Basti goed voor?

Netra Basti heeft een opbouwende en balancerende werking op de ogen en helpt het gezichtsvermogen te herstellen, het voedt, kalmeert, werkt diep door tot in het zenuwstelsel en kan preventief worden ingezet.

De behandeling wordt sterk aanbevolen voor mensen die last hebben van oogaandoeningen zoals; glaucoom (beschadiging van de oogzenuw), wazig zicht, droge ogen, vermoeide ogen, pijnlijke ogen of verslechterd zicht en het helpt ook bij migraine. Verder is het zo dat in deze digitale tijd we heel veel achter de computer/laptop zitten of op onze telefoon, waardoor je ogen overprikkeld kunnen raken. Ook hiervoor is Netra Basti goed inzetbaar. Net zoals bij mensen die vaak onderweg zijn door heel veel in de auto te zitten en hun ogen hard aan het werk hebben gezet door op de weg te letten en al het omliggend verkeer.
Geef je ogen wat rust en boek een Netra Basti.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je een vraag of ben je er nog niet over uit welke behandeling het beste bij je past? Vul dan snel het aanvraagformulier onderaan deze pagina in.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling(en).

Praktische informatie

Duur: 45 minuten

Prijs: € 75,00

Boek nu deze behandeling

Boek nu deze behandeling

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.