Pinda Swedana

Wat houdt Pinda Swedana in?

Pinda Swedana is een traditionele Ayurvedische behandeling waarin je hele lichaam wordt gemasseerd met warme medicinale kruidenstempels. Bij ons krijg je na afloop ook een gezicht- en hoofdmassage.

Door het verwarmen van de kruidenstempels in combinatie met de diepe massage, zorgt Pinda Swedana voor een stimulerende werking, waarbij afvalstoffen loskomen en kans krijgen het lichaam te verlaten.

Divine Ayurveda - Behandeling - Pinda Swedana

Waar is Pinda Swedana goed voor?

Pinda Swedana wordt ingezet voor mensen met circulatieklachten, zoals oedeem. Het activeert je metabolisme, wat natuurlijk belangrijk is voor een gezond lichaamsgewicht.

Deze heerlijke warme Ayurvedische behandeling verlicht ook lichamelijke pijn, bijvoorbeeld reumatische pijnklachten of gewrichtspijnen, maar werkt ook tegen spierpijn, rugklachten en zenuwproblemen.

Heb je last van zwelling, stijfheid, een bevroren schouder, krampen of krijg je het snel koud, dan zorgt Pinda Swedana ook voor een betere bloedsomloop. De warme kruidenstempel massage laat een diep ontspannend gevoel achter, waardoor je lichaam weer gevuld kan worden met energie.

Pinda Swedana is een grondende behandeling waarbij je het gevoel krijgt weer te landen in je eigen lichaam.

Zo hadden we een cliënt met ernstige reumatische klachten, ze kon nauwelijks lopen en voelde zich genoodzaakt pijnstillers te slikken, wat ze ook deed. Ze kwam bij ons op de praktijk met een rollator en je gelooft het of niet, maar na de behandeling voelde ze helemaal geen pijn meer en liep ze recht op naar buiten toe! Deze verlichting hield zeker een paar dagen aan.

Door vervolg behandelingen zijn haar klachten enorm afgenomen in combinatie met een op maat gemaakt Ayurvedisch behandelplan.
We adviseren daarom ook meerdere sessies te boeken, maar om te beginnen ben je voor één behandeling natuurlijk ook welkom.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je een vraag of ben je er nog niet over uit welke behandeling het beste bij je past, vul dan snel het aanvraagformulier onderaan deze pagina in.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling(en).

Praktische informatie

Duur: 60 minuten

Prijs: € 90,00

Prijs in combinatie met:

Boek nu deze behandeling

Boek nu deze behandeling

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.