Shirodara

Wat houdt een Shirodara behandeling in?

Gedurende 20 minuten wordt er in een vloeiende stroom, medicinale warme olie op je voorhoofd gegoten. Terwijl je lichtjes met je hoofd gekanteld naar achteren ligt stroomt er heel zachtjes uit een koperen pot (die net boven je hoofd hangt) een straal van warme olie. De olie stroomt via je haarlijn, kruin, naar beneden en wordt opgevangen. De warme stroom van olie vloeit over je derde oog wat zorgt dat je met je jezelf in balans komt, doordat je gedachten worden gezuiverd en de mentale druk wordt verlicht. In diepe ontspanning en op een verwarmde behandeltafel ontvang je de warme olie, wat voelt als een massage voor de geest.

Divine Ayurveda Detox Shirodara

Dit is een behandeling die je moet ondergaan en ervaren. Het is een behandeling waarvan de ervaring lastig is uit te leggen in woorden. Het wordt als heel bijzonder en uniek ervaren. Mensen voelen zich na de behandeling vaak lichter van geest en helderder, het brengt als het ware je hoofd tot rust.

Waar je wel rekening mee moet houden na de behandeling als je thuis komt, is dat je misschien meer dan één wasbeurt nodig hebt om de olie weer uit je haar te krijgen. Maar laat je dit zeker niet weerhouden de behandeling te boeken. Wat ook aan te raden is -zeker als je met het openbaar vervoer reist- iets mee te nemen om na de behandeling je hoofd mee te bedekken, zoals een muts of een sjaal.

Shirodara kan als losse behandeling geboekt worden, maar wordt ook vaak geboekt in combinatie met Abhyanga.

Waar is Shirodara goed voor?

Shirodara kalmeert de geest bij te veel drukte in het hoofd, het maakt je hoofd leeg en heeft een balancerende werking op de hormonen.

De behandeling balanceert Vata en Pitta klachten. Heb je last van stress, hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, angst of een overprikkeld zenuwstelsel dan is dit de behandeling voor jou!

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je een vraag of ben je er nog niet over uit welke behandeling het beste bij je past? Vul dan snel het aanvraagformulier onderaan deze pagina in.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling(en).

Praktische informatie

Duur: 45 minuten

Prijs: € 75,00

Prijs in combinatie met:

  • Hart Dara: toeslag € 35,00
  • Nasya: toeslag € 35,00
  • Karna Purana: toeslag € 35,00

Boek nu deze behandeling

Boek nu deze behandeling

Artboard 16

Divine Ayurveda

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.