Siddha Massage

Wat houdt Siddha Massage in?

Bij deze behandeling is vooraf afgestemd met jou dat deze massage gaat plaatsvinden. De massage gaat soms gepaard met Pinda Swedana, dit wordt vooraf besproken met een van onze therapeuten of na aanleiding van een kort consult met Frederieke wat ook vooraf aan de behandeling heeft plaatsgevonden.

siddha-massage-1024x768

Met een speciale kruiden pasta word je lokaal of over het hele lichaam gemasseerd. De duur van de behandeling is afhankelijk van welk(e) gebied(en) van het lichaam moet worden gemasseerd. De pasta is gemaakt van medicinale kruiden die diep doorwerken dan alleen de oppervlakte van de huid.

De behandeling wordt zorgvuldig uitgevoerd door onze therapeuten en kan aanvoelen alsof je een modderbad neemt. Zorg er daarom voor dat je niet in je allernieuwste outfit naar de massage komt, maar trek iets makkelijks en comfortabele kleding aan. Na de behandeling krijg je van ons een vers gezet kopje KKV thee om meteen alle afvalstoffen af te voeren.

Waar is Siddha massage goed voor?

De medicinale kruiden pasta in combinatie met onze massagetechnieken stimuleert het vetmetabolisme. De Siddha Massage zorgt voor frictie waarbij je poriën worden opengezet wat helpt bij het opheffen van blokkades in het lichaam, zoals verklevingen, endometriosis, etc. Verder zorgt de medicinale pasta dat de hitte in je weefsels toeneemt, opneemt en bevordert daardoor je vetverbranding. Heb je last van overgewicht of ben je bezig met afvallen en volg je bij ons een detox-programma, dan is de kans groot dat deze behandeling wordt ingezet.

De Siddha Massage helpt om afvalstoffen sneller te verbranden en stimuleert de circulatie binnen het lichaam.

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je een vraag of ben je er nog niet over uit welke behandeling het beste bij je past? Vul dan snel het aanvraagformulier onderaan deze pagina in.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste behandeling(en).

Praktische informatie

Deze massage wordt in combinatie met een Pinda Swedana behandeling gegeven.

Totale duur: 75 - 100 minuten

Totale prijs: €145

 

Boek nu deze behandeling

Boek nu deze behandeling

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.