Spinal Dhara

Wat houdt een Spinal Dhara in?

Een Spinal Dhara is een therapeutische behandeling die gericht is op het verlichten van aandoeningen van de wervelkolom en het bevorderen van de gezondheid van de rug. Het woord "Dhara" verwijst naar het gieten van vloeistof. Deze behandeling maakt gebruik van speciale kruidenoliën die continu over de wervelkolom worden gegoten in een langzame en ritmische stroom.

Het uitvoeren van Spinal Dhara vereist expertise en ervaring in de Ayurvedische behandelingen. Het wordt aanbevolen om deze behandeling te ondergaan onder begeleiding van een gekwalificeerde Ayurvedische beoefenaar die de juiste oliën en technieken kan selecteren en toepassen op basis van de individuele behoeften.

Divine Ayurveda - Behandelingen - Spinal Dhara

Waar is een Spinal Dhara goed voor?

De wervelkolom is een essentieel onderdeel van het menselijk lichaam en heeft invloed op het functioneren van het zenuwstelsel, de houding en algehele gezondheid. Spinal Dhara richt zich op het herstellen van het evenwicht van de wervelkolom, het verlichten van pijn, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van de bloedcirculatie in dit gebied.

Tijdens de behandeling wordt de cliënt op zijn of haar buik gelegd met een speciale opstelling die de wervelkolom ondersteunt. Vervolgens wordt de verwarmde medicinale olie in een constante stroom over de wervelkolom gegoten. Dit proces wordt langzaam en zorgvuldig uitgevoerd om de therapeutische effecten te maximaliseren.

Spinal Dhara heeft verschillende voordelen. Het helpt bij het verminderen van rugpijn, stijfheid en ontstekingen in de wervelkolom. Het bevordert ook de bloedcirculatie, voedt de zenuwen en weefsels, verbetert de flexibiliteit en mobiliteit van de wervelkolom en verlicht stress en spanning in dit gebied. Bovendien heeft het een kalmerend effect op het zenuwstelsel, wat helpt bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.

Spinal Dhara is een effectieve behandeling om rugklachten te verlichten en de gezondheid van de wervelkolom te bevorderen. Door de continue stroom van verwarmde medicinale oliën over de wervelkolom helpt het bij het herstellen van het evenwicht, het verminderen van pijn en ontsteking, en het verbeteren van de algehele functionaliteit van dit cruciale deel van het lichaam.

Praktische informatie

Duur: 30 minuten

Prijs: € 85,00

Prijs in combinatie met:

Boek nu deze behandeling

Boek nu deze behandeling

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.