Bij Divine Ayurveda zijn we gespecialiseerd in Ayurvedische detox.

Een detox is een enorm cadeau aan jezelf. Een detox betekent een investering in jezelf en je gezondheid. Het is een mogelijkheid om los te laten wat je niet meer dient en om je cellen weer van nieuwe levenskracht te voorzien!

En niet alleen dat… de detox periode is een periode van transformatie. Een periode die echt bedoeld is voor JOU. Waarin je de tijd mag nemen voor jezelf, om de verbinding met jezelf te verstevigen.

Ervaringen van anderen

Ik heb voor het eerst in mijn leven een detox gedaan , bij Divine Ayurveda en… het was waauw! Life changing wil ik het bijna noemen. Want niet alleen gaat het om het reinigen, het hele proces zette zoveel in werking wat nog maanden later effect heeft. Het blijft doorwerken in alle aspecten van mijn leven. In m’n lijf, geest en ziel. De liefdevolle benadering, alle toegewijde professionals en de fijne behandelingen maken het bijna een feestje om te doen.
Ik ga dit dus ook zeker jaarlijks blijven doen bij de lieverds van Divine Ayurveda. Dit word een vast ritueel in mijn leven!

Jet

Deze herfst heb ik de Light&Bright detox gedaan. Wát een bijzondere ervaring…

Twee weken tijd om met volle aandacht bezig te zijn met mijn gezondheid, mijn lichaam en mind. Loskomen van eetgewoontes die niet dienen, te ervaren dat ik met enkel groenten, mungbonen en natuurlijk de kruidenformules me geestelijk helderder heb gevoeld dan jaren het geval is geweest.
En dat ook mijn lichaam, nadat het in de eerste week overduidelijk liet voelen waar het nog oude troep vasthield en nu los kon laten, lichter en meer ontspannen werd.

Superfijn dat ik elke dag mijn vragen mocht stellen of mijn verwondering mocht delen met team Divine.

De behandeldagen in de praktijk waren voor mij als een warm bad, waar ik kennis heb mogen maken met mooie Ayurvedische detoxbehandelingen en mijn lichaam met liefde, rust en zachtheid is behandeld.

Deze detox krijgt een vaste plek in mijn agenda, zowel in het voorjaar als de herfst!

Maaike

In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met Frederieke, gerecommandeerd door ‘n vriendin.
Graag wilde ik ‘n consult om wat meer te weten te komen over mijn constitutie, en mijn plan was om onder begeleiding een detox kuur te ondergaan.

In de eerste plaats ben ik hartelijk en plezierig ontvangen en voelde me meteen veilig in de praktijk. Frederieke nam goed de tijd en heeft me vol toewijding begeleid, en vooral deskundig.

Ik heb een bijzondere detox kuur ondergaan, die uitstekend vol te houden was dankzij ayurvedische recepten en o.a. oliemassages. Daarna voelde ik me herboren.
Een jaar later heb ik het herhaald en de kwaliteit was bijzonder te noemen. Vriendelijk, persoonlijk en professioneel.

Afgelopen jaar is het niet gelukt vanwege COVID-19. Inmiddels ben ik 70 geworden en vertrouw er nog vele jaren bij te krijgen en gezond oud te worden mede door Frederieke en haar team.

Renee

Onze programma’s

Onze prachtige detox programma’s zijn speciaal voor jou ontworpen om de diepte in te gaan met jezelf.

We hebben verschillende soorten programma’s in de aanbieding.

  • De belangrijkste focus van ons Light en Bright programma is loslaten wat niet meer nodig is. Hierbij kun je denken aan overtollige kilo’s, maar ook afvalstoffen op lichamelijk en emotioneel niveau die jouw blokkeren om in je ware kracht te staan.
  • De belangrijkste focus van ons Rejuvenation programma is kalmeren en diepe voeding en verjonging van je weefsels. Bijvoorbeeld als je een stressvolle periode achter de rug hebt, na een kraamperiode of tijdens de overgang.

Hoewel de focus bij beide programma’s anders ligt, hebben ze beide zowel reinigende, als kalmerende en verjongende effecten.

Maatwerk

Ayurveda gaat er vanuit dat ieder persoon anders is. Daarom is ieder behandelplan maatwerk.

De programma’s bestaan uit een vaste opbouw, maar bieden ook heel veel ruimte voor maatwerk. Zo passen we het dieet en de behandelingen helemaal aan op jouw persoonlijk situatie en doelen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en doelen helpen we je graag een juiste keuze te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een advies gesprek.

Light and Bright

Vertel me meer over Light and Bright!

Rejuvenation Detox

Vertel me meer over Rejuvenation!