Met dit jaar als thema: Thuis

Ayurveda raadt aan om zowel in de Lente als aan het einde van de zomer een detox te doen. Om je lichaam voor te bereiden op de veranderingen die de seizoenen met zich meebrengen.

Dit gaat niet alleen over de veranderingen qua temperatuur en het weer. Ieder seizoen brengt specifieke eigenschappen met zich mee. Waar je of enorm last van kunt krijgen, of juist enorm van kunt genieten. Dit hangt af van de balans van jouw persoonlijke dosha’s.

Aan het einde van de zomer, als je de energie van de herfst al begint te voelen, gaat Vata dosha toenemen. Vata neemt prachtige energie met zich mee. De energie van naar binnen gaan, van diepe, spirituele inzichten, van thuis komen bij jezelf.

Als je in balans bent.

Want als je niet in balans bent, zul je vooral de schaduwkanten van Vata ervaren. Je kunt dan met het aanbreken van de herfst last krijgen van vervelende klachten, zoals krakende gewrichten, een gevoel van onrust, slapeloosheid, etc.

Daarom is het goed om tijdens de overgang van zomer naar herfst even pas op de plaats te maken. En dat kan met dit mooie gloednieuwe detox programma.

Ja, ik schrijf me in voor de detox!

THUISKOMEN BIJ JEZELF

Iedere detox heeft een bijbehorend thema waar we de diepte mee in zullen gaan. Deze keer is het thema

Thuis

En met name thuiskomen bij jezelf. Want wat is thuis? Thuis is voelbaar in zoveel facetten van het leven…

 • thuis is een warm nestje creëren op de plek waar je woont
 • thuis is je losmaken van de buitenwereld en je aandacht weer terugbrengen naar jezelf
 • thuis is luisteren naar je lichaam, het de voeding geven waar het om vraagt
 • thuis is jezelf een mooie routine gunnen, waardoor je stevig verankerd door je dag gaat
 • thuis is de verbinding verstevigen met het Goddelijke, welke vorm dan ook voor jou resoneert.
 • Zodat je weer weet waar je vandaan komt en wie je werkelijk bent.

Ga je hierop aan en verlang jij naar alles wat hierboven wordt genoemd? Doe dan mee met de Online Herfst Detox van 21 t/m 25 september!

Ja, ik doe mee met de Detox!

Ervaringen van anderen

Ik heb voor het eerst een detox gedaan in een groep en met begeleiding bij Divine Ayurveda wat was dit een super fijne ervaring. Het groepsgevoel, mooie energie, verbinding, dat alles er mocht zijn. De video’s, documenten, workshop Psychologie, je gaat echt de diepte in met jezelf.

Super inspirerende zoom meetings, Frederieke nam echt de tijd voor je en gaf iedereen persoonlijk advies. Echt superfijn dat ik al mijn vragen mocht stellen.

Frederieke doet het echt vanuit haar grootste passie en liefde, dat voelde ik heel sterk. Ook heel professioneel. Deze detox heeft mij zoveel gegeven, en erg fijn dat ik tips heb gekregen hoe ik dit verder kan gaan doen na de detox. Deze detox ga ik zeker elk jaar doen bij Divine Ayurveda.

Kitty

Ik heb de online-detox als zeer professioneel ervaren. De kennis van Frederieke is groot en dat maakt de begeleiding waardevol; net als haar humor. Ik heb echt het gevoel gehad persoonlijk gezien en geadviseerd te worden ondanks het groepsverband. De begeleidende webinars en online-workshops maakten dat ik gemotiveerd bleef! De (wederom persoonlijk afgestemde) adviezen voor erna en de extra receptjes maakten het programma meer dan compleet! Dank je wel Frederieke & team!

Ester

De lente Detox van 5 dagen onder professionele en deskundige begeleiding van Frederieke. Ervaren,  leren en delen met elkaar , in een groep online . Ondertussen thuis detoxen. Een mooie formule en dan de voldoening dat je het na vijf dagen hebt volbracht ! Ik vind het een aanrader, een mooie ervaring! Dank

Nicoline

Lieve Frederieke,

Buiten de fysieke reiniging was het tevens een heel leerzaam proces. Ik ben er achter gekomen, mede door de 1-jarige opleiding, maar vooral door deze Online-Ayurveda-Detox, dat Ayurveda meer omhelst dan alleen de Dosha’s en de voeding. Zoals velen denken. Het stukje psychologie dat ook in het programma zat middels zoom werkte zeer verhelderend. Echter dat kwam vooral door Frederieke, zij kan het zo mooi en in eenvoudige en heldere taal vertellen. Dat iedereen het kan begrijpen. Met alledaagse voorbeelden uit het echte leven gegrepen ! Zeker voor diegene waarvoor Ayurveda nog tamelijk onbekend terrein is. Tot de volgende detox,

Met veel liefs, Lisette

Lisette

Ik heb de detoxweek als heel fijn ervaren! Het was echt super goed vol te houden en ik vond het fijn om het onder begeleiding te kunnen doen. Echt een aanrader! :)

Judith

De begeleiding tijdens de detox was erg duidelijk, het is altijd een feest om les van Frederieke te krijgen. Frederieke kan de Ayurvedische leefwijze gepassioneerd en op een gedoseerde manier uitleggen dat mensen die geen kennis van Ayurveda het goed begrijpen

Fatima

Ik raad iedereen aan minimaal 1 keer per jaar een Detox te doen! Waarbij ik die van Divine Ayurveda o.l.v. Frederieke ten zeerste kan aanbevelen. Je wordt even hevig met jezelf geconfronteerd en dat werkte voor mij positief uit. En drie kilo afgevallen!

Leni

Naast ons prachtige Thuis thema is de herfst detox ook heel geschikt als je:

 • Meer energie wilt

 • Toe bent aan je (twee) jaarlijkse verjongingskuur :-)

 • Als je je (vakantie) kilo’s los wilt laten

 • Als je na de zomer weer naar structuur  en een gezonde leefstijl verlangt

 • Je spijsverteringsvuur wilt versterken

 • Behoefte hebt aan gronding

 • Je dosha’s in balans wilt brengen

 • Last hebt van Vata klachten zoals: gewrichtsklachten, droge huid, een onrustige geest, angsten en nervositeit, slecht slapen, en nog veel meer!

Ja, ik doe mee met de Detox!

Wat houdt de detox in?

De Online Herfst detox is een 5 daags programma dat je thuis volgt. Dit doe je samen met een mooie groep en onder de professionele begeleiding van Frederieke.

Tijdens deze dagen volg je een speciaal dieet en neem je kruiden die je helpen je (fysieke, emotionele en spirituele) afvalstoffen los te laten. Gedurende de hele detox krijg je van veel inspiratie, tips en ondersteuning. Dit in de vorm van dagelijkse reflectie-emails, mooie meditaties en online Q&A en workshops met Frederieke.

Je wordt stap voor stap begeleid om de diepte in te gaan met jezelf. Want een detox doe je niet alleen voor je lichaam, in het proces kom je jezelf tegen en stukken die je niet meer dienen. Mooie gelegenheid om ze los te laten!

Maar ook leer je Ayurvedische gerechten koken, doe je dagelijkse rituelen en nog veel meer!

Op de laatste dag geeft Frederieke tijdens de laatste workshop tips op het gebied van voeding en leefstijl.

Het doel is namelijk dat je niet alleen lekker schoon en in balans uit de detox week komt, maar dat je ook daarna je balans in stand kunt houden door de Ayurvedische principes toe te passen in je voeding en je leefstijl!

Nog een keer op een rijtje…

Jouw investering in de Online Herfst Detox is € 297 inclusief BTW. Voor deze investering krijg jij:

 • Bij aanmelding een digitaal detox boekje met tips, uitleg en een heleboel recepten

 • Onze Detoxbox t.w.v. € 100. In deze doos zitten verschillende soorten Ayurvedische supplementen die je ondersteunen bij je reiniging. Daarnaast bevat de doos handige ingrediënten voor je detox dieet, zoals mungbonen, een speciale kruidenmix en reinigende thee

 • Twee mooie workshops via Zoom:

  • op zaterdag: Thuiskomen. Hierin gaan we met veel zelfreflectie aan de slag en onze verlangens om bij onszelf thuis te komen concreet maken. Natuurlijk met ruimte om te delen en veel inspiratie om meteen mee aan de slag te gaan
  • op zondag: Afsluitende workshop, waarin je tips en adviezen krijgt om je proces van de detox voort te zetten in je ‘normale’ leven
 • Op verschillende momenten Q&A met Frederieke. Via Zoom kun je je ervaringen delen in de groep en geeft Frederieke antwoord op al je vragen

 • Een aantal inspirerende video’s met duidelijke informatie en mooie tips om gelijk mee aan de slag te gaan

 • Verder krijg je audio-files met:

   • Een mooie meditatie om thuis te komen bij jezelf
   • Yoga nidra (heerlijk ontspannen en in je lijf komen)
 • Lidmaatschap van onze speciale Ayur detox Facebook groep. Zodat je tijdens de detox week in contact kunt zijn met andere detoxers. Ook kun je in de groep al je vragen stellen.

 • Tijdens een detox kan er van alles loskomen. In geval van nood zijn we de hele detox bereikbaar voor je per email

 • Kun je een keer niet aanwezig zijn tijdens de Q&A’s of de workshops? No worries, je kunt de opnames op een later tijdstip terugkijken.

Enthousiast geworden? Geef je dan nu op! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per mail, inclusief het detox boekje ter voorbereiding.

Klaar om thuis te keren bij jezelf?

Schrijf je dan nu in voor onze Online Herfst Detox!

Ja, ik doe mee met de Detox!