Ben je er klaar voor om alles dat jou niet meer dient los te laten? Voel je je fysiek te zwaar? Voel je dat je emotionele ballast met je meedraagt? Voel je dat het tijd is om los te breken uit vastgeroeste gewoonten? Voel je heel duidelijk: het is tijd voor verandering?

Als je een of meerdere van deze vragen met JA kunt beantwoorden, is de Light and Bright Detox voor jou een enorme stap in de goede richting.

Tijdens deze Detox ligt de focus op loslaten, op patronen doorbreken zodat jij jouw echte kracht kunt gaan ervaren. De liefdevolle ondersteuning van ons team helpt je om die eerste stappen naar een nieuw leven te zetten. Je hoeft het niet alleen te doen!

Verder is de Light and Bright Detox echt een aanrader voor jou als je:

  • Gewicht wilt verliezen
  • Veel afvalstoffen hebt
  • Last hebt van depressie of zwaarmoedigheid
  • Hormonale klachten ervaart die gepaard gaan met overgewicht
  • Moeite hebt met zwanger worden, door bijvoorbeeld endometriose of PCOS
  • Diabetes hebt
  • Last hebt allergieën, zoals hooikoorts
  • Last hebt van reumatische aandoeningen
  • Kapha wilt balanceren
  • Op zoek bent naar een vaste onderhoudsbeurt voor in de lente

Het programma

Na aanmelding

Nadat je je hebt aangemeld voor de detox, plannen we je in voor een intake en sturen we je een detox-doos op. Deze bevat allerlei benodigdheden voor je detox, zoals de detox kruiden en handige ingrediënten voor je dieet.

Ook ontvang je van ons digitaal een informatieboekje. We raden je aan om voor je intake vast alles goed door te lezen!

Intake

Tijdens je intake neemt onze voedingscoach het hele detoxproces met je door, zodat je goed bent voorbereid.

Voorbereidingsweek

Tijdens de voorbereidingsweek volg je een speciaal dieet en neem je kruiden die helpen de afvalstoffen te verzamelen en af te voeren.

Je behandeldagen

Na je voorbereidingsweek beginnen je behandelingen bij ons op het centrum. In overleg kijken we hoeveel behandeldagen (minimaal drie). Tijdens deze behandeldagen blijf je je houden aan het dieet en blijf je de detox kruiden nemen.

Post Detox plan

Bij de detox is een consult met Frederieke inbegrepen. Dat zal plaatsvinden in de laatste week van je detox. Tijdens het consult maken we een Post Detox plan voor je. Een Post Detox plan bestaat uit voeding en leefstijladviezen, om je proces ook na je detox te blijven ondersteunen.

Prijs

Vanaf €775

De totaalprijs van de Light and Bright Detox is afhankelijk van het aantal behandeldagen en de soort behandelingen. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor je!

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op!