Heb je gezamelijke Online Detox gemist? En wil je deze alsnog graag doen? Dat kan! Je kunt deze volgen op de tijd dat het jou uitkomt. Na inschrijving krijgt dan de detoxboos toegestuurd en toegang tot het hele programma met alle filmpjes, tips en inspiratie. En natuurlijk dagelijks een mail om  jou te ondersteunen!

Ja, ik schrijf me in voor de detox!

Ieder jaar is het een vaste prik. Vanaf februari komen de mailtjes binnen van cliënten die graag een lente detox bij ons willen boeken. Volgens Ayurveda is het namelijk heel goed om een detox uit te voeren aan het begin van het voorjaar. Je afvalstoffen komen los en stromen door je lijf, net zoals de sneeuw in de bergen smelt en via bergstroompjes door de natuur stroomt.

Ieder jaar zijn maart, april en mei dan ook de maanden dat we er helemaal voor gaan met ons team. Intakes worden verzorgd, detox-paketten verstuurd en onze behandelaars voeren met heel veel liefde en plezier verschillende soorten massages en andere behandelingen uit.

Vorig jaar kon er van alles niet doorgaan en hebben we onze eerste Online Lente Detox aangeboden. En wat bleek? Deze werd met veel enthousiasme ontvangen.

Ervaringen van anderen

Ik heb voor het eerst een detox gedaan in een groep en met begeleiding bij Divine Ayurveda wat was dit een super fijne ervaring. Het groepsgevoel, mooie energie, verbinding, dat alles er mocht zijn. De video’s, documenten, workshop Psychologie, je gaat echt de diepte in met jezelf.

Super inspirerende zoom meetings, Frederieke nam echt de tijd voor je en gaf iedereen persoonlijk advies. Echt superfijn dat ik al mijn vragen mocht stellen.

Frederieke doet het echt vanuit haar grootste passie en liefde, dat voelde ik heel sterk. Ook heel professioneel. Deze detox heeft mij zoveel gegeven, en erg fijn dat ik tips heb gekregen hoe ik dit verder kan gaan doen na de detox. Deze detox ga ik zeker elk jaar doen bij Divine Ayurveda.

Kitty

Ik heb de online-detox als zeer professioneel ervaren. De kennis van Frederieke is groot en dat maakt de begeleiding waardevol; net als haar humor. Ik heb echt het gevoel gehad persoonlijk gezien en geadviseerd te worden ondanks het groepsverband. De begeleidende webinars en online-workshops maakten dat ik gemotiveerd bleef! De (wederom persoonlijk afgestemde) adviezen voor erna en de extra receptjes maakten het programma meer dan compleet! Dank je wel Frederieke & team!

Ester

De lente Detox van 5 dagen onder professionele en deskundige begeleiding van Frederieke. Ervaren,  leren en delen met elkaar , in een groep online . Ondertussen thuis detoxen. Een mooie formule en dan de voldoening dat je het na vijf dagen hebt volbracht ! Ik vind het een aanrader, een mooie ervaring! Dank

Nicoline

Lieve Frederieke,

Buiten de fysieke reiniging was het tevens een heel leerzaam proces. Ik ben er achter gekomen, mede door de 1-jarige opleiding, maar vooral door deze Online-Ayurveda-Detox, dat Ayurveda meer omhelst dan alleen de Dosha’s en de voeding. Zoals velen denken. Het stukje psychologie dat ook in het programma zat middels zoom werkte zeer verhelderend. Echter dat kwam vooral door Frederieke, zij kan het zo mooi en in eenvoudige en heldere taal vertellen. Dat iedereen het kan begrijpen. Met alledaagse voorbeelden uit het echte leven gegrepen ! Zeker voor diegene waarvoor Ayurveda nog tamelijk onbekend terrein is. Tot de volgende detox,

Met veel liefs, Lisette

Lisette

Ik heb de detoxweek als heel fijn ervaren! Het was echt super goed vol te houden en ik vond het fijn om het onder begeleiding te kunnen doen. Echt een aanrader! :)

Judith

Ik raad iedereen aan minimaal 1 keer per jaar een Detox te doen! Waarbij ik die van Divine Ayurveda o.l.v. Frederieke ten zeerste kan aanbevelen. Je wordt even hevig met jezelf geconfronteerd en dat werkte voor mij positief uit. En drie kilo afgevallen!

Leni

Dus…dit jaar bieden we deze nogmaals aan.

Dus…heb je zin om lekker te reinigen, je winterzwaarte kwijt te raken en heerlijk licht de lente in te gaan?  Doe dan mee met de

Online Lente Detox

Doe mee met de detox als je:

 • Meer energie wilt

 • Toe bent aan je jaarlijkse verjongingskuur :-)

 • Wat kilo’s los wilt laten

 • Als je emotionele ballast wilt loslaten

 • Vaak last hebt van verkoudheid en allergieën

 • Je spijsverteringsvuur wilt versterken

 • Zin hebt in een heldere geest

 • Je dosha’s in balans wilt brengen

 • Last hebt van hormonale klachten, huidklachten, spijsverteringsklachten, slecht slapen, depressieve gevoelens en nog veel meer!

Ja, ik doe mee met de Detox!

Wat houdt dat in?

Dit is een 5 daags programma dat je zelf thuis volgt.

Tijdens deze dagen volg je een speciaal dieet en neem je kruiden die je helpen je  (fysieke, emotionele en spirituele) afvalstoffen los te laten. Gedurende de hele detox krijg je van ons inspiratie, tips en ondersteuning. Dit in de vorm van dagelijkse reflectie-emails, mooie meditaties en opnames van de Q&A’s met Frederieke.

Je wordt stap voor stap begeleid om de diepte in te gaan met jezelf. Want een detox doe je niet alleen voor je lichaam, in het proces kom je jezelf tegen en stukken die je niet meer dienen. Mooie gelegenheid om ze los te laten!

Maar ook leer je Ayurvedische gerechten koken, doe je dagelijks reinigende ademhalingsoefeningen en nog veel meer!

Op de laatste dag geeft Frederieke tips op het gebied van voeding en leefstijl.

Ons doel is namelijk dat je niet alleen lekker schoon en in balans uit de detox week komt, maar dat je ook daarna je balans in stand kunt houden door de Ayurvedische principes toe te passen in je voeding en je leefstijl!

Nog een keer op een rijtje…

Jouw investering in de Online Lente Detox  is € 297 inclusief BTW. Voor deze investering krijg jij:

 • Bij aanmelding een digitaal detox boekje met tips, uitleg en een heleboel recepten

 • Onze Detoxbox t.w.v. € 100. In deze doos zitten verschillende soorten Ayurvedische supplementen die je ondersteunen bij je reiniging. Daarnaast bevat de doos handige ingrediënten voor je detox dieet, zoals mungbonen, een speciale kruidenmix en reinigende thee

 • Een aantal video’s, met:

   • Uitleg over de detox
   • Uitleg over de dosha’s (met een test om erachter te komen welke dosha uit balans is!)
   • Een serie reinigende ademhalingsoefeningen die je tijdens de detox dagelijks kunt uitvoeren
   • Een online kookworkshop, waarin vedische kok Sarah uitlegt hoe je een aantal van de detox gerechten bereidt
 • Verder krijg je audio-files met:

   • Een mooie meditatie om oude emoties te verteren
   • Yoga nidra (heerlijk ontspannen en in je lijf komen)
 • Opnames van de verschillende live streams met Frederieke. Waaronder de workshops:

   • Ayurvedische Psychologie, waarin je je emoties onder de loep neemt en leert helen om onze emoties te helen
   • Een afsluitende workshop, waarin je tips krijgt voor na je detox, zodat je Ayurveda in je dagelijkse leven kunt integreren.
 • Lidmaatschap van onze speciale Ayur detox Facebook groep. Zodat je tijdens de detox week in contact kunt zijn met andere detoxers. Ook kun je in de groep al je vragen stellen.

 • Tijdens een detox kan er van alles loskomen. In geval van nood zijn we de hele detox bereikbaar voor je per email

Enthousiast geworden? Geef je dan nu op! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging per mail, inclusief het detox boekje ter voorbereiding. En krijg je ok toegang tot het programma.

Klaar om schoon de lente in te gaan?

Schrijf je dan nu in voor onze Online Lente Detox!

Ja, ik doe mee met de Detox!