Praktijkruimte huren

De praktijk bevindt zich aan de Mozartlaan in de rustige en groene omgeving van Hilversum. Je kunt een leszaal, spreekruimte of behandelkamer huren. Alle ruimtes hebben een fijne energie en natuurlijk licht dat naar binnen schijnt. Je hebt toegang tot de gezamenlijke keuken met onder andere koffie en thee. Je kunt gebruik maken van yoga matten, kussens, stoeltjes en dekentjes. Op de gang bevinden zich meerdere toiletten.

Keuken 2
Keuken
Leszaal

Leszaal

De leszaal heeft een oppervlak van ongeveer 50m2, een mooie donkere vloer, en een fijne rustige energie. Aan de linkerkant bevinden zich veel ramen waardoor er natuurlijk licht naar binnen valt vanuit de groene omgeving.

De ruimte is beschikbaar voor bijvoorbeeld yogalessen, opstellingen, workshops, en fotoshoots. Er zijn onder andere een flip-over, en een whiteboard beschikbaar. Er kan gebruik worden gemaakt van yogakussens, yoga stoeltjes, matten en dekentjes.

Spreekkamer (groot)

De spreekkamer heeft een oppervlak van ongeveer 20m2. Er is een fijne energie waardoor je mooie gesprekken kunt voeren. Er valt natuurlijk licht naar binnen en de omgeving is rustig.

In de kamer bevinden zich een tafel en stoelen. Er is ruimte om een behandeltafel neer te zetten. De ruimte is daarom niet alleen geschikt voor coaching, sollicitaties en interviews, maar ook voor behandelingen.

Spreekkamer 1
Spreekkamer

Spreekkamer (klein)

De spreekkamer heeft een oppervlak van ongeveer 12m2. Het is een rustige kamer met ramen waar natuurlijk licht naar binnen valt.

In de kamer is er een tafel met meerdere stoelen. Je kunt er fijne gesprekken voeren voor bijvoorbeeld coaching, sollicitaties, en interviews. Je kunt er ook voor kiezen om de tafels weg te halen en er een fijne meditatieruimte van te maken.

Behandelkamer

Deze behandelkamer heeft een hele rustige en fijne energie waardoor je er optimaal kunt ontspannen. Door prachtige bamboe jaloezieën heeft de kamer een natuurlijk gevoel.

Er is onder andere een behandeltafel aanwezig, een stoomcabine, tafel, en stoel.

Behandelkamer

Praktische info:

  • Beschikbaar voor een dagdeel (4 uur) of hele dag (8 uur)

  • Locatie: Divine Ayurveda, Mozartlaan 25F, Hilversum

  • Tarieven: bekijk deze hier.

  • Wil je een ruimte huren of heb je vragen? Stuur een mail naar secretariaat@divine-ayurveda.com. 

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.