Retourneren

Ben je niet tevreden over je product? Dan kun je deze binnen 14 dagen na aankoop retourneren. Hierbij is het belangrijk dat het artikel ongebruikt en in dezelfde staat verkeert als waarin je deze hebt ontvangen. Ook moet het product in de originele verpakking zitten. 

Onderstaande producten kunnen niet worden geretourneerd:

  • Bederfelijke producten, zoals onze kruiden en poeders. 
  • Cadeaubonnen
  • Downloads
  • Gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Wanneer je het product wil retourneren, neem dan contact met ons op via info@divine-ayurveda.com. Hierbij is het belangrijk dat je het aankoop- of ontvangstbewijs meestuurt. 

 

Terugbetalingen

Wij sturen je een e-mail zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen. We brengen je gelijk via de mail op de hoogste van de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling. Als het retour is goedgekeurd, dan word je terugbetaling verwerkt en binnen een aantal dagen automatisch teruggestort. Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@divine-ayurveda.com.

 

Verzending

Om uw product te retourneren, stuur je deze naar:

FineFour
Hoge Larenseweg 10
1221 AR Hilversum

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van jouw eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@divine-ayurveda.com voor vragen over terugbetalingen en retouren.