Terug naar home

Ayurvedische Psychologie – 1 en 8 december 2021

Herken je dat? Dat je regelmatig een kort lontje hebt en niet altijd zo vriendelijk bent als je zou willen? Lig je regelmatig te piekeren in bed over de meest onbasale zaken? Of heb je een verlies meegemaakt dat je maar met je mee blijft slepen?

Ayurveda helpt ons niet alleen om zoveel mogelijk vrij van ziekte en aandoeningen te zijn. Ze helpt ons ook ontdekken wie we zijn in onze puurste vorm. Deze ontdekkingsreis naar binnen toe, kan ons soms op onverwerkte stukken doen stuiten. Onverteerde stukken die er voor zorgen dat twijfel, woede of andere emoties ons weerhouden om te stromen, om in vrijheid ons levenspad te bewandelen.

Ayurveda leert ons, dat wij niet onze emoties zijn. Dat we emoties vaak kunnen verzachten door simpele remedies, dat we op diep niveau kunnen helen door oude trauma’s te verteren.

Ayurvedische psychologie is fascinerende materie en ik sta te popelen deze met je te delen! Tijdens deze cursus neem ik je mee op een persoonlijke reis in jezelf. Je zult niet alleen veel toffe dingen leren, ook gaan we de diepte in door heel veel te reflectie te doen.

Praktische info:

  • Lesdagen        : woensdag 1 & 8 december 2021
  • Lestijden         : van 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie            : Divine Ayurveda, Mozartlaan 25F, Hilversum
  • Investering     : € 295,00  (BTW vrijgesteld) inclusief cursusmateriaal en op beide dagen een Ayurvedische lunch
    Deze cursus wordt geaccrediteerd door KTNO

*Let op: de webinar van 9 en 16 juli 2021 gaat niet door!

Inschrijven