Happy! Simpele Ayurvedische oplossingen voor Emotionele uitdagingen

Happy! Ayurvedische oplossingen voor emotionele uitdagingen

Elke dag voelt als een emotionelere rollercoaster en aan het einde van elke dag ben ik helemaal gesloopt.

Dit was ik twintig jaar geleden.

Ik ben altijd al een gevoelig persoon geweest. Vroeger had ik daar veel last van. Overal maakte ik een drama van. Relaties liepen daardoor op de klippen, vriendschappen verdwenen als sneeuw voor de zon.

Dit veranderde toen Ayurveda in mijn leven kwam. Ik leerde zoveel over mezelf. Waarom ik zo heftig reageerde, waarom ik altijd helemaal kapot was van de emotie.

Waarschijnlijk lig je nachts wel eens te piekeren (over dingen die meestal vanzelf wel goed komen). Als je kinderen of een partner hebt, erger je je misschien wel eens zo erg dat je onbedoeld uit je slof schiet. En ik weet zeker dat je ook wel eens een baaldag hebt, waarop je jezelf de meest waardeloze persoon op aarde voelt.

Vaak laten we ons overnemen door die emoties, wachten we tot het weer voorbij is. Soms gaan we in gevecht met onszelf, of vinden we een manier om dat rotgevoel te onderdrukken. Chocola eten, TV kijken, heroïne roken, er zijn genoeg mogelijkheden.

Of nog erger, we gaan handelen vanuit onze emotie, zodat we beslissingen maken die niet altijd handig uitpakken (waardoor we nog meer negatieve emoties gaan ervaren).

Herkenbaar? Voor mij wel, zo ben ik jarenlang zelf met mijn emoties omgegaan.

Ayurveda heeft mij een andere manier laten zien, gaf me remedies om mijn emoties te balanceren en te helen. Ik kan oprecht zeggen dat mijn kwaliteit van leven sinds die tijd enorm verbeterd is. Ik voel me kalm, verbonden met mezelf en de wereld om me heen. Ik heb een magische relatie met mijn hart ontwikkeld waardoor ik heel goed kan voelen wat ik hier op aarde te doen heb. Ik laat met niet meer verwarren door ingewikkelde emoties.

En deze verandering is echt niet over night ontstaan, het was een proces van jaren, waarin ik leerde, uitprobeerde, heelde. En het vervolgens weer gebruikte om mijn cliënten en studenten te ondersteunen, waarbij ik hun magische processen mocht aanschouwen (en daar vervolgens nog meer inzichten door kreeg).

Dus… wat als ik je zou zeggen dat Ayurveda je kan helpen om op een andere manier om te gaan met je emoties?

Met supersimpele remedies die je emoties zachter maken, zodat jij (en je omgeving) er minder last van heeft. Die je gaan helpen om minder intens te reageren op dingen die in je dagelijkse leven gebeuren. Die je helpen inzien, dat jij niet je emoties bent, maar dat intense emoties worden veroorzaakt door een onbalans., waar je gewoon wat aan kunt doen.

En niet alleen dat… Ayurveda ziet emoties als een mogelijkheid, als een gateway om je dieper bij jezelf te brengen. Te ontdekken welke onverteerde stukken er nog in jouw hart zitten.

En wat je kunt doen om al die oude stukken, waar je geen moer aan hebt en alleen maar je geluk blokkeren, te verteren.

Zodat je je veel lichter voelt, veel vrijer voelt in je dagelijkse leven. Zodat je vol vertrouwen in jezelf en het leven jouw unieke pad kunt volgen.

Zodat je echt HAPPY door het leven kunt gaan.

Een van mijn doelen is om zo veel mogelijk mensen te helpen om bovenstaande te bereiken. Dat we met zijn allen gewoon een stuk gelukkiger gaan worden. Dat is in eerste instantie enorm fijn voor jezelf. Maar ook voor je omgeving en uiteindelijk voor de hele aarde en alles wat hier leeft. Want als wij happy zijn, maken we betere beslissingen. Beslissingen die uiteindelijk bijdragen aan een betere wereld.

Daarom heb ik een mooi programma voor je gemaakt: HAPPY!

Happy!

Simpele Ayurvedische oplossingen voor Emotionele uitdagingen

In dit programma neem ik je mee op een helende reis voor je emoties. Ik deel simpele Ayurvedische remedies met je, die je meteen kunt inzetten als je uitgedaagd wordt door ingewikkelde emoties. Je ontdekt welke emotie door welke dosha veroorzaakt wordt en wat je kunt doen om deze in balans te brengen. Waardoor je niet alleen meer controle krijgt over je emoties, maar ook veel meer balans op alle vlakken gaat ervaren.

En niet alleen dat…ik geef je een simpele en mega doeltreffende tool om je emoties te gebruiken om oude, onverteerde stukken te helen. Zodat je je steeds vrijer voelt en gaat merken dat je steeds minder wordt getriggerd in je dagelijks leven.

En…je hoeft het niet alleen te doen. Ik geef namelijk twee webinars tijdens de start van het programma. Zodat je extra geïnspireerd wordt om zelf aan de slag te gaan.

Het is een programma waar je een jaar lang naar toegang tot blijft houden. Het wordt jouw houvast om telkens naar terug te keren op momenten dat het leven je uitdaagt.

Dit programma heeft niet alleen tot doel om je emoties te helen en je leven makkelijker te maken. Het is echt een prachtig proces om jezelf te leren kennen en je op diep niveau te verbinden met wie jij in essentie werkelijk bent!

Happy! Me

Wat anderen zeggen

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als je je in het volgende herkent:

 • Je hebt regelmatig last van ‘negatieve’ emoties zoals angst, bezorgdheid, twijfel, boosheid, zelftwijfel, verdriet, zwaarmoedigheid én zou hier graag vanaf willen.
 • Je voelt interesse, of misschien wel liefde, voor Ayurveda en wil leren hoe je haar oeroude wijsheid kunt gebruiken voor emotionele balans.
 • Je merkt dat je regelmatig tegen dezelfde dingen aanloopt in je leven en je bent daar helemaal klaar mee.
 • Je voelt dat je oude, onverwerkte stukken met je meedraagt en je weet dat het tijd is om deze los te laten.
 • Je wilt je in alle vrijheid over kunnen geven aan alles wat zich aandient, zodat jouw leven ontspannen, in plaats van krampachtige ervaring, wordt.
 • Je voelt een verlangen meer vanuit je hart te gaan leven en daarop te kunnen vertrouwen.
 • Je voelt je regelmatig HAPPY, maar je weet dat het nog happier kan!

Nog even op een rijtje...

Dit krijg je als je je nu inschrijft voor HAPPY:

 • Krijg vandaag nog toegang tot het programma.
 • In onze online leeromgeving neem ik je via inspirerende video’s, teksten en meditatie mee op een helende reis.
 • Je leert herkennen hoe je aan de hand van je emoties kunt herkennen welke dosha er uit balans is.
 • Je krijgt simpele en doeltreffende remedies voor het helen van je emoties.
 • Je leert mijn methode om diepe onverteerde stukken te helen, zodat je je steeds vrijer kunt bewegen in je dagelijkse leven.
 • Je houdt een jaar lang toegang tot de online leeromgeving, zodat je hier altijd weer naar terug kunt keren als je emotioneel wordt uitgedaagd.
 • Toegang tot twee online workshops waarin je ook daadwerkelijk aan de slag gaat!

Geef je hier op voor het programma:

Happy! Ayurvedische oplossingen voor emotionele uitdagingen

Happy!

295,00

Geef je hier op voor het programma:

Happy! Ayurvedische oplossingen voor emotionele uitdagingen

Happy!

295,00

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.