Over Frederieke

Divine Ayurveda Frederieke Couvee

Mijn verhaal

Als kind voelde ik al dat er meer was… Voelde een enorm verlangen naar Magie, naar God, in wat voor vorm dan ook.

Mijn zoektocht naar Hogere Kennis heeft me langs allerlei facetten van het leven geleid, met veel positieve en negatieve ervaringen, veel diepe dalen en hoge pieken.

Op mijn vijftiende belandde ik in een leven vol destructieve gewoonten, zoals ‘schadelijke’ relaties, verslavingen en bovenal heel veel drama. Ik zwierf met weinig geld de wereld over en had geen idee welke kant ik op moest.

Maar toen….kwam in 2005 Ayurveda in mijn leven. Wow… het was alsof alle deuren van het Universum opengingen. Alsof het leven gekleurd werd door Magie, het was alsof God me bij de hand nam en zei…kom maar, nu licht ik het pad voor je op, weg uit de duisternis.

Het was het perfecte moment. In dat zelfde jaar werd mijn zoon geboren, mijn dochter kwam een jaar later. Ik was jong, 22, en die verantwoordelijk was best een omschakeling na het wilde en onrustige leven dat ik leidde.

Ayurveda heeft me geholpen liefde voor mezelf te krijgen, goed voor mezelf te zorgen en op diep niveau te helen. En dat proces ging echt niet overnight.

De Veda’s bieden een prachtige Way of Life, een oeroude bron van Magische kennis. Met zoveel aspecten. Van antwoord op simpele vragen als, hoe kom ik van mijn slapeloosheid af, tot diepe concepten zoals het ontstaan van het universum en hoe de wetten van Karma werken.

In 2009 opende ik mijn praktijk voor Ayurveda aan huis. Inmiddels is deze praktijk opgebloeid tot het mooie Divine Ayurveda Centrum, op een rustige plek in Hilversum.

Mijn doel is om je te inspireren en je een stukje op weg helpen, waar je je dan ook bevindt op je pad. Dat doe ik doormiddel van mijn consulten, healings en de opleidingen en cursussen die je bij Divine Ayurveda kunt volgen. Ook schrijf ik regelmatig blogs en ben ik bezig met een podcast.

Volgens Ayurveda zijn we de beste versie van onszelf, wanneer we leven naar onze ware natuur. Ik help je graag op weg (terug) naar je ware natuur, met behulp van de universele, tijdloze wijsheid van Ayurveda.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom voor een eerste consult. Of kijk eens naar ons rijke cursus- en opleidingsaanbod. Er zit vast wel iets voor je bij.

Ik kijk er naar uit je te leren kennen!

Liefs,
Frederieke

Het team

Danielle van Divine Ayurveda

Daniëlle Detox Therapeut & Ayurvedisch Massagetherapeut

Rosalie van Divine Ayurveda

Rosalie Ayurvedisch Massagetherapeut

Bouchra van Divine Ayurveda

Bouchra Floor Manager & Ayurvedisch Massagetherapeut

Echt_Mooij_Fotografie-2815-683x1024

Sarah Docent Ayurvedisch koken

Foto Kirsten

Kirsten Docent Ayurvedische Massage

Foto Annemijn

Annemijn General Manager

Marjet van Divine Ayurveda, secretariaat

Marjet Secretariaat

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.