Tijdens deze cursus leer je blokkades verwijderen via specifieke punten op het lichaam: in de Ayurveda worden deze punten marmapunten genoemd. Hoewel deze punten zich op het lichaam bevinden, beperkt de invloed van een marma- behandeling zich zeker niet tot het fysieke stuk: in de weefsels zitten oude, onverwerkte emoties opgeslagen. Door het behandelen van de marma’s  kunnen deze naar de oppervlakte komen en verteerd worden, een mooie vorm van Ayurvedische psychotherapie.

Inschrijven

Referenties

De cursus Magische Marma’s is een echte aanrader. Zoals elke cursus van Frederieke natuurlijk! Frederieke is een erg inspirerende, hartelijke en toegankelijke docente, een echte vakvrouw. De cursus is waardevol ter eigen verdieping, maar ook als je er professioneel mee verder wilt. Altijd fijn om gelijkgestemden te ontmoeten én de heerlijke lunch maakt het helemaal compleet.

Merel

Deze twee dagen over marma heb ik als heel mooi en bijzonder ervaren. Voor mij is duidelijk geworden, dat een lichaam veel te vertellen heeft en in verbinding staat met je emoties. Het is als een reis door je lichaam en een marmapunt vertelt je als het gehoord wilt worden. Ook het samen zijn met de medestudenten heb ik als heel warm en speciaal ervaren. Deze spirit onder elkaar geeft je een vertrouwd en veilig gevoel.

Simone

De cursus Marma en de Emoties vond ik een superervaring! De begeleiding van Frederieke was heel goed. Ze geeft veel informatie, maar duidelijk uitgelegd en bij de praktijk, het oefenen op elkaar was heel duidelijk het effect van Marma voelbaar. Dat je de geluidsbestandjes van de opnames van die dagen toegestuurd krijgt, kun je altijd even weer beluisteren helemaal super. En de Ayurvedische lunch, heerlijk.

Sjikke

Ik wil je bedanken voor de afgelopen 2 helende dagen. Ik voel me zo dankbaar om onderdeel te mogen zijn van deze groep en voor de veiligheid die ik voelde. De tranen en emoties dienen zich aan op onverwachte momenten en ik voel een diepe rouw. Ik rouw om mijn moeder en haar verdriet, ik rouw omdat ik geen kind heb kunnen zijn, ik rouw om de eenzaamheid die ik voelde als kind en het verlangen om een onbezorgde kind te mogen zijn en me veilig te voelen.

Ik had al heel lang een strak gevoel rondom mijn borstkast en hoewel ik vanuit mij buik adem, voelde dit gebied altijd strak. Sinds gisteren is dat gevoel weg en ik kan nu vrij ademen en het kind in mij toelaten en omarmen en samen deze helende weg gaan wandelen in liefde en vertrouwen.

Fatima

Tijdens de cursus  zullen we eerst  kort de theorie bespreken en vooral veel op elkaar oefenen.  We leren de meest belangrijke punten voor een rustgevende behandeling en welke punten we kunnen inzetten om emotionele blokkades weg te halen. Aan het einde van deze dagen ben je niet alleen heerlijk ontspannen, maar ga je ook naar huis met genoeg kennis om een behandeling uit te voren op mensen in jouw omgeving.

Wil je meer weten over Magische Marma? Lees dan deze blog!

Praktische info en lestijden

Praktische info:

  • Lesdagen        : 3 en 4 november 2022
  • Lestijden         : van 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie            : Divine Ayurveda, Mozartlaan 25F, Hilversum
  • Docente          : Frederieke Couvee
  • Investering     : € 295,00  (BTW vrijgesteld) inclusief cursusmateriaal en op beide dagen een Ayurvedische lunch
  • Deze cursus wordt geaccrediteerd door KTNO
Inschrijven