Dr. Hemang 6, 7 en 8 mei

Goed nieuws: mijn Ayurveda mentor en dierbare vriend dr Hemang komt binnenkort weer consulten geven! Op 6, 7 en 8 mei is hij live aanwezig in de praktijk in Hilversum.

Als de dag van vandaag kan ik het me het nog herinneren. Het was ergens in de lente van 2014. Ik liep buiten en vroeg hulp aan het Universum.

Mijn Ayurveda praktijk liep heel aardig, ik had een groeiende clientèle. Maar ik miste af en toe ondersteuning. Supervisie. Iemand die ik vragen kon stellen bij ingewikkelde casussen. Iemand die mij verder kon helpen op mijn pad.

Ik vroeg het Universum dus om hulp. Een half uur later ging de telefoon. Ene Anshul van Ayushakti (inmiddels een van mijn meest dierbare vrienden, my brother from another mother).

Hij vroeg of ik het leuk zou vinden om samen te werken met een Ayurvedische arts, dr Hemang. Die helemaal uit India zou komen om bij mij in de praktijk consulten te geven. Waar ik dan superveel van kon leren.

Het was so meant to be. Ik zei dus JA en enkele weken later ontmoette ik Dr Hemang. Meester in de polsdiagnose. Met enorm veel medische kennis en kennis over de Ayurvedische kruidengeneeskunde.

Dat was het begin van een supermooie samenwerking. Ik heb ZOVEEL geleerd van dr Hemang. Ik begon steeds meer te finetunen, leerde steeds meer over de werking van de Ayurvedische kruidenmedicijnen… inmiddels kan ik die kruiden in mijn slaap voorschrijven!

Dr Hemang is in de afgelopen jaren regelmatig op bezoek geweest, helemaal vanuit India. Hij bouwde bij Divine Ayurveda een behoorlijk patiënten bestand op. Magische resultaten waar ik getuige van heb mogen zijn.

En….6, 7 en 8 mei is hij weer in het land!

Tijdens een consult leest dr Hemang je pols, geeft hij je tips op het gebied van voeding en schrijft hij je Ayurvedische kruiden voor. De kosten voor een consult zijn € 75,00

WhatsApp-Image-2022-10-07-at-9.51.28-AM-e1665129208400
Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.