Divine Specials Over de kennis van het leven, en alles dat daarbij hoort

Happy!

Ayurveda gaat over de kennis van het leven en alle aspecten van het leven die daarbij horen.

De Divine Specials zijn online webinars waarbij ik telkens met een van deze aspecten de diepte in ga. 

Deze Specials zijn praktisch en diepgaand, van hoge kenniswaarde, en geïllustreerd door mooie en persoonlijke verhalen uit mijn leven en jarenlange praktijk ervaring.

Iedere Special geeft je inspiratie, kennis en een verdiepte kijk op het leven.

Het mooie is dat er veel onderwerpen voorbij zullen komen: van zwangerschap tot de dood, van angsten tot woede, en van asthma tot eczeem.

Deze webinars zijn een prachtige en toegankelijke manier om vanuit jou persoonlijke interesse jouw kennis in de Ayurveda te verdiepen.

Staat het onderwerp waar jij juist meer over zou willen weten er nog niet bij? Stuur ons dan een mailtje en wie weet kunnen we deze toevoegen. Op deze manier helpt je mij content te creëeren die jou inspireert!

 

Artboard 15
Bekijk deze vandaag nog!

Ayurveda en Zwangerschap

Wil je zelf graag zwanger worden of mensen hierin begeleiden op een bewuste manier? Van een goede voorbereiding, fijne zwangerschap en nazorg: in deze Special bespreken we het allemaal! 

Artboard 15
Bekijk deze vandaag nog!

Ayurveda en Baby's

Wil jij weten hoe je de ontwikkeling van jouw baby zo goed mogelijk kunt ondersteunen met Ayurveda? Geef je dan nu op voor deze Special! Van borstvoeding, leefstijl, veelvoorkomende kwaaltjes, en meer...! 

Artboard 15
Bekijk deze vandaag nog!

Ayurvedische Voeding en Leefstijl voor Kinderen

Wil je weten hoe je de ontwikkeling van jouw kind zo goed mogelijk kunt ondersteunen met voeding en leefstijl? Geef je dan nu op voor deze Special! 

Artboard 15
Maandag 27 mei 2024

Opvoeden volgens Ayurvedische Principes

Wil je weten hoe je jouw kind zo goed mogelijk kunt ondersteunen met de opvoeding volgens Ayurvedische Principes? Geef je dan nu op voor deze Special!

Artboard 15
Maandag 3 juni 2024

Veelvoorkomende Onbalans bij Kinderen

Van verkoudheid tot ADHD: wil je alles weten over veelvoorkomende onbalans bij kinderen en met welke Ayurvedische remedies je jouw kind zo goed mogelijk kunt ondersteunen? Geef je dan nu op voor deze Special! 

Artboard 15
Maandag 10 juni 2024

Ayurveda en Pubers

Kinderen beginnen zich in de pubertijd vaak los te maken van hun ouders om hun individuele stukken te ontwikkelen. Een natuurlijk proces, maar zeker niet altijd makkelijk! Deze workshop gaat je tools en inspiratie geven om deze periode samen én in harmonie te groeien!

Artboard 16

Divine Ayurveda

Mozartlaan 25f
1217 CM Hilversum

secretariaat@divine-ayurveda.com

KVK: 32131541
BTW: NL002173148B45

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.